«Vår dag» – Åsen før og nå | Lørdag 01.10.2022 kl. 12

2022 er Frivillighetens år. Dette vil Åsen Museum og Historielag markere med en åpen dag i Åsen samfunnshus. Lørdag 1. oktober fra kl. 12 er alle velkommen til å bli bedre kjent med oss og vårt arbeid. Hva har laget drevet med siden starten i 1986, hva arbeider vi med, og hva er planene framover?

Kl. 12.30: Bilder fra fotograf Einar Einarsens samling v/Arne Langås.
Kl. 13.30: blir det orientering om byggeprosjektet på Elvheim etterfulgt av demonstrasjon av gammel traktor og annet motorisert utstyr.
Kl. 14.30: Presentasjon av Frostabasen v/Finn Karlsen.

Hele dagen blir det mulighet mulighet for å slå av en prat med bl.a. kalenderkomiteen, våre naboer i Levanger Historielag og Frosta Historielag, regionlaget Nord-Trøndelag historielag, Levanger bibliotek og andre som stiller på stand.

Med utgangspunkt av historiske foto fra Åsen sentrum har 8. klasse på Åsen barne- og ungdomsskole tatt bilder som viser de samme områdene i dag. Sett også av tid til å se utstillinga av disse bildene.

Kaffe og noe å bite i er det også mulig å få kjøpt, så sett av dagen og besøk oss i samfunnshuset. Kanskje vil du bli medlem eller støtte oss på annen måte?

Gratis inngang. Arrangementet er støttet av Frivillighet Norge.

Sted: Åsen samfunnshus, Frostavegen 66, 7630 Åsen.